Võ Văn Anh Khoa - IELTS 6.0

Dear Danang AMA Centre,

My full name is Vo Van Anh Khoa and I am writing this letter to truly send my honest thank to all of AMA teachers and staffs. Spending nearly 6 months studying with the help of the method called ACTIVE LEARNING, I eventually got 6.0 in total ( reading 6.5, speaking 6.5, listening 6.0 and writing 5.5), which helps me to meet the requirements from my university in Canada.Although I know that this result is not a big deal to some people, as for me, it was a big effort and mostly thanks to AMA teachers.

I think studying in this centre is a good choice for those who aim to get 6.5+ in speaking because the first time I started to practice IELTS, I just only got 4.5 in speaking and I was surprised that I might get 7.0+ in my real IELTS speaking test.

Once again, I would like to say thank and send my best wishes to my teachers, staffs and the mananger of the AMA centre.

Best of luck!

Vo Van Anh Khoa

khoa602

Kính gửi trung tâm Anh Ngữ AMA Đà Nẵng,

Em là Võ Văn Anh Khoa. Em viết thư này muốn gửi lời cảm ơn chân thành nhất đến các giáo viên và nhân viên AMA. Gần 6 tháng học ở trung tâm với sự hỗ trợ của phương pháp học Active Learning, cuối cùng em đã đạt được 6.0 IELTS ( Đọc: 6.5, Nói: 6.5, Nghe: 6.0 và viết 5.5). Điều này giúp em được chấp nhận vào trường đai học ở Canada. Cho dù em biết kết quả này có thể không phải là lớn đối với nhiều người nhưng với em đó là thành quả cho sự cố gắng của em và sự hỗ trợ từ AMA.

Em nghĩ học ở trung tâm là một sự lựa chọn tốt cho những ai muốn đạt trên 6.5 trong phần Nói. Ngay từ buổi đầu luyện IELTS, em0 chỉ đạt 4.5 trong phần Nói và em rất ngạc nhiên rằng mình có thể đạt 7.0 + trong kì thi thật.
Một lần nữa, em muốn gửi lời cảm ơn và những lời chúc tốt đẹp đến toàn thể giáo viên và nhân viên của trung tâm Anh ngữ AMA.

Võ Văn Anh Khoa.